Blacko

Wash away those years...

Kategori: Allmänt

Something has broken...

Kategori: Allmänt

Sally's song...

Kategori: Allmänt

Liar,liar pants on fire....

Kategori: Allmänt

Mycket har jag blivit kallad men jag brukar inte ha som vana att ljuga. Tycker det är fullt att ljuga och jag tycker att sanningen alltid den säkraste lögnen. 

Jag trodde att jag hade varit med om allt, blivit sviken på alla sätt som går. Men det här tog priset. Jag litade på dig trodde du kunde vara mitt stöd i stormen. Trodde du kunde se mig som jag är nu men du lever i det förflutna, du bor i den tid som är över. Jag har förändrats på många sätt, jag tar inte skit speciellt inte skit som inte är min skit... Ärligt talat, det blir bara mer pinsamt för dig... Jag börjar inse att jag inte har gjort något fel. Jag börjar se vad som verkligen hände vad som verkligen fanns där inne. Kan man inte älska någon ovillkorligt så finns det inget mer i min värld, jag klarar inte att bli anklagad för saker jag inte har gjort. Jag gillar inte när människor lever i en fantasi värld och inte hör vad jag säger! Antigen litar man på de ord jag säger eller så kan man skita i att överhuvudtaget vara med mig. Jag vill inte höra att jag är en slampa när det är du som är det. Det är du som är slampan för i helvete! Du är och förblir värre än vad jag någonsin kommer vara!


Vem är den egentliga horan i det här samanhanget?!

If you love me let me go.

Kategori: Allmänt

I only wish you weren't my friend then I could hurt you in the end.

Allt mitt slit...

Kategori: Allmänt

Har äntligen gett resultat!!! Dvs  av en heltidstjänst. Det är bara att jobba på då! Sen får man ju semester och skit det är ju kanon kula!! Det är ju svin gött!! Hallelulija säger jag bara!! Ett år utan semester nu äntligen får jag tillbaka på allt slit man ska fasiken aldrig ge upp altså!!

Det jag hatar mest av allt....

Kategori: Allmänt

Är när människor inte svarar mig på nåt sätt. Jag menar både telefon samtal till att inte svara på det jag frågar. Jag blir irreterad för mindre på riktigt. Jag kan förstå att man inte är anträffbar 24/7 men någonstans i mellan allt har man tid att antigen skicka ett litet sms eller ringa upp mig, skicka ett mail då om det känns bättre. Men jag hatar att bli ignorerad eller klickad.

Jag blir orolig när människor inte svarar, jag vet inte hur många gånger jag har åkt hem till folk bara för att kolla.  Det kan ju vara så att dom ligger i sin lägenhet och har ramlat whatever. Jag vet otaliga gånger jag har ramlat jag har ju aldrig skadat mitt huvud någon gång ta i trä... Men tänk om?! Hur många timmar eller dagar hade jag då legat där innan någon reagerade?! Jag tycker verkligen inte att någon av mina reaktioner är överdrivna för det är ju sant, jag har ju gjort det själv flera gånger. Ramlat altså...  Man vet inte det kan hända så jävla mycket som man inte räknar med. 
Aja, kommer också bli en riktig hönsmamma eller är jag redan på väg?!
Känner att det är bättre nu i alla fall en liten pust ut, det har varit en jobbig vecka förra veckan och jag har haft för många hjärnblödningar under den vecka så jag hoppas på en bättre vecka nu. Det är sol ute så det är ju possitivt! Kanske är människor glass sugna idag?! Vem vet?!

Snuff

Kategori: Allmänt

Så jävla trött just nu...

Kategori: Allmänt

Undrar om det finns någon jag mer jag behöver skälla ut?! Är det någon som känner att dom behöver en utskällning?! Jag kan lika gärna göra det när jag ändå håller på liksom. Så har jag fått ut all min skit för ett tag, lite frustration och ilska det är superbt! En av mina vänner sa till mig att "du är som en pitbull ibland får man dra ner dig!!" Det är på den nivån det ligger min ilska, kanske borde jag göra nåt åt det eller så kan ju folk sluta tro att dom kommer undan med saker utan att få en konsekvens. Det är det som gör mig mest förbannad!! Jag är varken dum eller efterbliven och sluta tro att jag inte skulle ge dig en fight. Jag kan vara snäll, jag kan vara jävligt snäll men om jag känner att jag har blivit lurad och sviken i ett slag då blir jag fan vansining!! Seriöst, man kan inte komma undan med vad som helst och jag låter inte någon göra det heller!! Tro fan att jag ställer till det för alla inblandade jag skiter i om människor är konflikt rädda man får står för sina handlingar så enklelt är det. Det fanns ord som uttrycktes som underskatta aldrig henne.... Nä, jag förstår inte då varför man inte förstår hur långt jag skulle gå för att få igenom min rätt. För några månader sen hade jag kanske vänt mig om och tittat bort men inte nu, jag är tillbaka, min själ är tillbaka. Den vanliga personen som brukade kämpa för sin sak är tillbaka. Så pissa på mig, jag knäcker dig i små bitar.
Men som sagt jag är jävligt trött på situationen och jag orkar inte mer nu det räcker helt enkelt.
Idag fick jag känna på hur det kändes en gång för min stackars mor, när jag var en riktig vildkatt och inte kom hem, sket i att ringa och sånt. Jag var ju ute och levde livet hade inte tid att ringa henne. Men idag, idag fick jag känna på hur det känns att inte veta om en viktig person i ens liv är ok eller inte. En riktig jobbig känsla faktiskt, jag tycker att människor dör hela tiden och sånt gör mig orolig att veta att det tar en sekund och personen i fråga är borta. Jag är gammal nu och värdesätter mitt liv högre än att köra fort för att det är roligt. Efter 27 finns ingen anledning att dö, det är då det ljuva livet börjar. Njuta av livet.  Helt allvarligt jag har aldrig varit ens i närheten av att känna rädsla i att förlora någon så starkt som jag känner nu, självklart skulle jag inte kunna leva utan min familj och några av mina vänner är för mig outbytbara, även några av dom räknas som min familj i mitt hjärta.
Det är sjukt, jag har aldrig haft en sån känsla innan och jag hatar att älska den. Jag vet inte vad jag ska göra just nu den är så stark att jag mår illa ibland.Nu börjar slitet igen och jag undrar vad jag vill göra med mitt liv. Vad vill jag göra några år framåt?! Vad vill jag försörja mig som?? Vad skulle jag kunna arbeta som?! Det finns ju några riktlinjer jag har varit inne på men just nu är dom rätt så körda. Jag behöver komma på något nytt. Tänka om helt och bygga upp migsjälv igen, vad skulle jag vilja göra med mitt liv? Vad finns där ute som skulle kunna ge mig en gnutta lycka?!  Vad skulle jag kunna tänka mig att göra några år framåt??! Jag har en liten önskan men  jag vet inte hur jag ska få den att bli något. Den har funnits där länge, men man behöver ju få in cashen också inte bara göra roliga saker. Suck så min tanke får bli en tanke just nu och jag får fundera ett tag till för jag förlorade min själ för ett tag sen och nu är den tillbaka behöver bara fundera ut var jag ska gå vidare nu. Så jag är väldig trött för jag vet inte vad jag ska hitta på.

TIME...

Kategori: Allmänt

How come you don't make time for me anymore
That's the last thing she said to you
And now when you call she don't answer anymore
Or the line is busy and you can't get through

In the time it would take you to learn from your mistakes
In the time it would take to dial the phone
In the time it will take you to realize her greatness, she'll be gone, she's moved on
To someone who takes the time

Her love wasn't a priority to you
You had other things on your mind
And now that it's much to little and so far too late
The busy signals all that's left behind
You're all alone

In the time it would take you to learn from your mistakes
In the time it would take to dial the phone
In the time it will take you to realize her greatness, she'll be gone, she's moved on
To someone who takes the time

Hey, no one knows what they have until they don't
And by then it doesn't matter anymore
You're all alone

In the time it would take you to learn from your mistakes
In the time it would take to dial the phone
And the time it would take you to realize her greatness, she'll be gone (she'll be gone)
In the time it will take you to realize her greatness, she'll be gone, she's moved on
Hang up the phone...

Without your embrace...

Kategori: Allmänt

Is it just me?!

Kategori: Allmänt

Eller är det någon mer som känner som jag?! Jag har så mycket att säga att min hjärna exploderar snart... Om jag inte får säga allt snart kommer jag nog gå sönder. Jag vet inte hur jag ska lyckas när allt jag blir är ignorerad... Jag vet att tajmingen är brutalt dålig och att allt som händer runt oss är för mycket. Jag vet inte hur jag ska lyckas hålla modet uppe när jag bara känner mig som en tickande bomb, när någon börjar prata så blir jag irreterad... Det är nästan som om människor provocerar fram min ilska... Jag blir så trött... Orkar inte mer faktiskt. Min telefon är nu avstängd för jag orkar inte ens höra den just nu... Blir bara irreterad när den låter. Tur att det finns två personer jag kan spy all min galla över och dom stöttar mig otroligt mycket... Skönt ändå i min bitter revoult....Ska försöka att inte vara så långvarig i min bitterhet men jag kan inte hjälpa det när mina känslor spyr överallt...Ont i mitt hjärta för jag är så stressad borde vara tyst en hel dag och vila min skalle men kommer jag kunna det?! Rensa ut mina tankar och ta en sak i taget som jag borde göra inte bli helt paralyserad som jag brukar bli när det blir för mycket. Allt jag ser är ditt ansikte framför mig och jag önskar du var här. Vad ska jag göra för att få min önskan verklig?! Jag tror inte att jag har viljat ha någon så här mycket innan. Varje gång som vi ses är som den första gången vi sågs. Jag kommer aldrig behöva ljuga eller dölja en sekund av migsjälv eller mitt liv du vet allt. Det är sällsynt att det är så, så jag vill att varje sekund ska ha en betydelse när vi ses. Jag borde ta en paus i mitt tänkande känner jag fan.... PAUS!! TIME OUT för fan!!!!

They say we only run from the things that truly scare us.

Kategori: Allmänt

Rädslan att förlora känns nära, nästan som att någon andas i min nacke. Rädslan att aldrig mer vara nära dig eller vara med dig skrämmer mig mest. Jag är rädd att förlora dig, jag har aldrig haft denna känslan inom mig. Hur ska jag kunna leva utan dig?! Hur ska man berätta hur man känner när det känns som att du skulle försvinna från mig vad jag än säger?!  Den här muren som finns, det här berget som finns runt mig... Jag försöker verkligen släppa in dig, jag vet inte hur jag ska släppa in dig, jag vet inte hur jag ska kunna släppa ner garden. Jag är trygg i dina armar jag känner att jag kan vila från all stress allt annat runt mig, du är min trygghets plats i stormen. Även om du inte känner att det är så just nu så känner jag mig trygg hos dig. Jag har aldrig upplevt den känslan hos någon innan. Jag vet inte hur jag ska kunna leva utan dig.

I didn't mean to hurt you...

Kategori: Allmänt

Light years away...

Kategori: Allmänt

Missing you...

Kategori: Allmänt

Jävligt Bitter....

Kategori: Allmänt

Det är en sånn där dag som jag inte borde gått upp... Jag är sååå jävla bitter idag så alla som har lyckats provocera mig idag skjut er själva så gör ni mig en tjänst för i helvete!!!! Jag orkar inte höra erat jävla tjat!!! Vad i helvete har jag gjort för att förtjäna nedlåtande?! Seriöst har man bestämt en tid kan man ju se till att hålla den eller?! Jag hatar att bli ignorerad seriöst varför orkar jag ens bry mig jag borde inte ens ödlsa energi idag.... Har man en jävla telefon kan man ju svara i den tycker jag ju, det är ju inte så svårt.... SUCK!!! Vad är det med folk?! Jag kommer fan få en hjärtinfarkt av dig för i helvete jag är gammal nu.... Eller en hjärnblödning är mer troligt...

Lose my faith...

Kategori: Allmänt

Jag somnade aldrig om vid halv fem....=(
Somnade några minuter förut vid nio det var skönt men nu e jag vaken igen och mår super duper illa....Blääää.... Hur ska jag orka jobba???? Jag är mega seg juh..... Kanske finns det lite kaffe jag skulle kunna dricka?!

Orkar inte att alla vill att jag ska vara på tusen ställen samtidigt... Jag är bara en person hela tiden så jag fattar inte hur jag ska kunna dela mig....Det blir jag väldigt stressad över faktiskt... Skulle bara vilja ligga i en säng just nu och sova.... Men aja får nöja mig med min säng den är skön nog med katten i stället... Hade glömt av varje rörelse, varje andetag,hur det kändes när du drog din hand över min rygg... Det faktum att jag saknat allt som är du. Det har aldrig hänt mig innan att jag har saknat något/någon som jag har vänt mig i från. Jag kan inte förklara hur jag känner, jag bara känner. Om jag skulle förlora dig skulle mitt hjärta vara brustet föralltid... 
 

Orkar inte att det skulle bli samma skit igen.... Orkar inte. 


Sluta stressa. NU....

Kategori: Allmänt

Det kommer typ aldrig hända men det borde vara så. Stress i sinnet gör att kroppen spyr... Eller lika med man skiver blogg inlägg 04.18.... Jag har nog sovit 4 timmar kommer nog inte somna om. Ska jobba senare också så jag kommer nog vilja sova väldigt många gånger under den tiden jag jobbar....
Jag kanske ska försöka sluta mina ögon en stund till?! Kändes så helt plötsligt ändå att det kunde nog gå...
Ska försöka tänka på roliga saker och sommar, det hade inte varit fel nu.