Blacko

Nya dieten tallriksmodellen!

Kategori:

Har följt människors olika knasig dieter och träningsscheman. Fattar inte riktigt hur de orkar med sig själva? Hur länge orkar man äta äcklig mat tänker jag bara helt spontant?? Jag hade Max klarat en dag med kombinationer som gör att man spyr lite i sin mun. Vad hände ät inte mer än du gör dig av med??
Jag kan garantera alla som tror dom äter helt rätt mängd äter för mycket. Det finns inga genvägar det är träning och underskott oavsätt vilken mat man gillar.
Är man som jag gillar mat, sluta för fan ät äcklig mat då och ta dig i kragen!
Man ska orka deffa inte plåga sig själv!
Och glöm inte att man ska leva också!!;)

Goodbye My friend!

Kategori:

Trodde aldrig att det skulle kännas så tomt redan. Till en början var det en riktig beff mellan oss men som sagt vi började med konflikt fasen först för att komma till samarbetsfasen fortare. Nu mer ser jag dig som en helt fantastisk förebild och mentor. Tråkigt att det var dags att säga adjö redan innan våran resa ens hann börja. Dock får jag ju lägga på minnet att din resa var till sin ände med flera års erfarenhet i ryggen. Förstår att vingarna ska prövas på annat håll. Saknaden kommer ändå kännas för jag är ego och gillar människor som är ärliga och tuffa, man ska vara hård mot dom hårda.

Tack för allt du lärt mig. Kommunikation är nyckeln till friheten!

8 April Gelem,Gelem

Kategori: Allmänt

 
 
 
Idag firas national dag över hela världen. En viktig dag både för historian och för framtiden.
Gelem,gelem!
Vandringen, himmelen och jorden.