Blacko

Can't get no sleep

Kategori: Allmänt

Fattar inte varför min kropp känns helt uppskruvad. Är helt trött i övrigt men kroppen vägrar att sova. Vaknade nu efter 4 timmar sömn. Maddafakker va ska det här vara bra för!!?
Jag blir så jävla grinig när jag sover dåligt. Seriöst!!
Jag är redan sur.
Vet inte vad jag ska göra faktiskt om jag inte får någon sömn snart!!!
Fan.

Tandpetare?!

Kategori: Allmänt

Nää du har så in i helvete rätt Pansar! Sluta flexa dina tandpetare Justin B!
Väx till dig!

Welcome to the party!!

Kategori: Allmänt

En liten spontan after work med mina fina arbetskollegor blev det igår. (Håll i hatten jag var nykter och körde hem!) Inga konstigheter där inte. Har snart varit nykter ett år känns helt underbart min kropp har aldrig mått bättre och jag har aldrig varit starkare, mentalt. Känns som jag är i kontroll igen det är det viktigaste.
 
Men helt ärligt?? Människor är boskap!!!!!!!!!
Inte mina fina kollegor så klart! hahaha, vi var mest hungriga och ville umgås efter jobbet sen att folk tog några öl är ju deras grej. Det var ingen av dom som blev odräglig så det kändes gött.
Massa roliga historier förtäldes och jag känner mig ganska upplyft gillar den energi bubblan. Pump blir det!
För om sanningen ska fram så är jag en skojare egentligen det är bara alla andra som blir nervösa och inte vet hur dom ska snacka med mig! Hahaha, jag gillar det oftast! Håller människor skarpa och på tå. Så jag kommer alltid vara så. Sen när jag mjuknar lite så kan vi skoja! Men man måste ju kämpa lite eller hur!;)
 
Det här händer nog hela tiden men jag såg henne helt plötsligt. Hon stod vid några killar som satt jämte oss vid bordet inga jag kände, men hon la in världens stöt på en av killarna han tackade men hon blev dissad. Efter en stund går hon vidare eftersom hon tyckte det var akward! När hon går får hon syn på en kille som står vid baren. Hon säger nåt och efter 2 min står dom och hånglar. Jaha, min fråga är känner hon honom eller tog hon bara nästa person som hon stöte på??
Dom försvann fort ut i natten. Men tänk om hon nu inte kände honom hur vet hon att han inte är pshykopat? Hur vet hon att hon kommer komma hem imorgon? Är det värt risken? Är ens liv värt risken att gå hem med någon random snubbe? Nu fattar jag att även om man snackar kan man ju inte veta allt om personen men man får ju åtminstonne ett hum om hur personen är. Men 2 min?? Tror knappast att hon var kapel att läsa en människa i sitt tillstånd.
 
Jag gillar inte den personen jag blir när jag blir berusad brukar jag säga. Men det äckliga är att det känns som jag är mer i mitt undermedvetna och har fått så in i helvete många människor gråta för att jag pricka dom direkt i hjärtat som en påle. Det är människor som jag inte känner överhuvudtaget som jag har stört mig på eller som försöker göra nåt halv taskigt försök att ragga upp en. Smisk direkt! Grrrrr.... This bitch bites!
 
Folk är efterblivna aaah jag har fattar det men jisses hur fan kan man med ibland att vissa öppet hur korkade beslut man tar....
Jag gillar skarpa hjärnor som tänker fort, gärna rappa svar så man vet att dom hänger med... Hahaha mina kollegor igår altså rappa i like it!! Sikka galningar jag gillar det. Man måste vara lite galen för fan det blir så tråkigt annars!!
 
Nääääääääääääääääääää, nu ska jag äta så jävla mycket mat så jag kanske spyr och päron soda för helvete måste ladda för den långaaa jobb helgen som kommer fan..............

Beast mode

Kategori: Allmänt

Got to be worth the trouble....

Kategori: Allmänt

Jag och min vän satt och disskuterade livets alla funderingar och hur det var första gången han träffade mig. Om man kunde ge ett sämre intryck hos honom, hahaha han tyckte jag var en super bitch, gring som satan.... Jag minns inte detta och jag minns inte att han sa till mig heller... Hahaha, men jag gillar människor som inte är rädda, med lite stake i sig. Han vann nog många poäng i mitt hjärta genom att bara säga nu räcker det din sura jävel!;) Hahaha....
Tyken har jag alltid varit. Den här energin som han pratar om kom inte nära jag klöser ut dina ögon. Är för att det ska sålla ut skräpet. Dom som verkligen är intresserade att lära känna mig kommer göra det oavsätt. För någonstans på vägen får dom min respekt och jag släpper garden lite till.
 
Så länge jag kan minnas så har våran familj alltid varit så. Man måste kämpa ibland för sin kärlek. Tror att det alltid är det utlimata testet mina käresta får men ingen har klarat det. Den glöd som brinner i mig finns inte hos någon annan. Min själ är från en krigare, den själen finns inte hos någon annan.
 
Min vän frågade mig vad jag vill ha hos en man. För han tror att hans vän är den bästa killen för mig!? Mmm just det. Den glöd jag snackar om tidigare kommer elda upp hans själ innefrån och han kommer vara föralltid krossad undra om det är det han önskar sin vän?!! Hmmm, tror inte det. Han mår nog bättre utan mig. Det finns snällare sheyer menar jag. Så långt har jag läst honom att han behöver någon som är snäll. Jag är bara snäll ibland, knappt det.
 
Mitt svar på hans fråga är i alla fall att jag vill ha någon som är likdan som jag... PUH! Vill jag det?! Jag menar värderingsmässigt. Vad som är viktigt. I mitt liv finns bara ett som kommer före alla andra och som mitt blod har varit i generationer. Min familj.
Vissa människor som har varit mina vänner som jag har sagt hejdå till kyligt men bestämt har missat hela poängen. Ni är inte mitt blod vem tar ni mig för?? Människors avundsjuka som har snackat skit och har försökt bryta bandet mellan oss har missat poängen. Skulle jag tro mer på dig än mitt blod?? Du är dum på riktigt.
Jag trodde jag var svensk tills jag förstog att jag var rom ut i fingerspetsarna. Mina värderingar är inte samma som alla andra. Jag har kraschat med många "svenska" kompisar för att de inte förstår vissa saker.
Som när min farmor låg på sjukhus av vördnad respekt och tro att hon ska bli bättre så vakar man vid hennes sida eller är hemma hos henne och vakar. Så har jag alltid lev och kommer göra resten av mitt liv. Vare sig det är fest, bröllop, födelsedag osv så kommer man och visar sin respekt. Så länge hon ligger på sjukhus så är man där. Man gör inget annat. Hade lovat att hjälpa en kompis under den perioden men jag sa att jag inte kunde. Han förstog inte varför.
Jag sa att jag är ledsen och mår inte bra, jag måste vara på sjukhuset. Han förstog inte varför. Där tog jag en paus och kände hur vi gled isär våra värderingar kring familjen var inte dom samma. Alla har en gräns och där kände jag alla knappar blev intrycka på samma gång. Vi kommer inte vara så nära som vi en gång var. Utan en ytlig bekantskap känns mer rimligt.
 
För att göra detta med familj helt klart är min familj altså lite större än min närmaste familj. Men för vissa människor familjen bara de närmaste. Om ens det......
"jag har mitt egna liv nu ju?!"
Mmmmokey.....
 
Jag förstår att alla inte kan ha samma värderingar som jag kring familjen och så men klanka inte ner på mig att jag har det så acceptera och respektera. Jag kommer inte klanka ner på dig. Jag kommer aldrig förstå dig men jag kan accpetera att dina väderingar är annorlunda.
 
 
Så tillbaka till det här med män.... Jag har inte hitta någon som är tillräcklig ännu någon som ser mer än bara glöden någon som kämpar för att få vara kvar i min intensiva bubbla. Som utmannar mig istället för att säga att du är ju kvinna du kan ju inte sånt.... Utamannar mig inte som i en tävlig utan säger klart du ska göra det kom igen nu!
Som inte är rädd för någon, som har samma värderingar om sin familj så vi kan bli en jätte stor familj!! :D
När den mannen kommer så kommer det en storm tror inte att han kommer och är osynlig..... Så att jag knappt märker om han är där eller inte... Hahaha... Typ så vill jag tro om framtiden.
Om inte annat så har jag migsjälv och min familj så alla andra pellejönsar kan typ fortsätta vara osynliga......
 
 
 

Life is short

Kategori: Allmänt

Sjuka saker händer hela tiden. Men shit va hemskt öde att möta.
Vi slutar jobba 20.00-20.40 lite dryga allt är som vanligt och man vill åka hem till sig och njuta efter en tung dag.
Jag bland dom sista som är på väg hem, när jag kommer till bron som leder ner till motorvägen är den avspärrad.
Jag lägger inte mer tid på vad som har hänt tänker bara att det måste vara en olycka som har hänt.
Nu 2 dagar senare så får jag reda på att det är en arbetskollega som hade omkommit i en trafikolycka. Kris på mitt jobb det är tryckt stämning och massa krisgrupper är inbladade just för händelsen. Kanske är bra för dom som olyckligtvis såg olyckan då dom flesta av oss måste ta den vägen hem, oavsett med bil, buss eller cykel.

21 år och har hela livet framför sig! Helt sjukt!

Så jävla tragiskt!

Vila i frid.

2 dagar

Kategori: Allmänt

Av total vila, ingen diet inga krav bara vila. Mycket godis och mat i allmänhet känner mig vätskefylld/bulkad så imorgon är nog energin tillbaka hoppas jag. Tar upp diet imorgon om det känns bra. Ska nog till och med höja energin för så här trött får man fan inte lov att vara. Så det händer något med kroppen nu känns det bara skit och tråk. Så nåt behöver jag ändra på.
Kroppen har verkligen känts helt trasig, den har inte återställt sig utan musklerna har känts använda och inte utvilade. Så det är möjligt att jag vilar imorgon med men till jobbet måste jag ju tyvärr, jag är inte bitter. Är snart ledig det ska bli skönt. Det går säkert fort som vanligt men ändå. Ibland känns det trögt ändå. Tid är ju det ända vi har men ändå vill man att den går men ändå inte går... Skumt det där för djupa tankar!
Nu går jag och lägger mig så jag är utvilad imorgon förhoppningsvis!

Femman

Kategori: Allmänt

Var och handlade skor och var inne på glitter hitta ett snasigt mobil skal med en skalle på riktigt cool!
Kvinnan bakom kassan frågade direkt om jag hade femman??
Jag bara ööh jaa??
Glömde av för en kort stund att folk är EFTERBLIVNA eftersom jag inte är det själv. Men svårt för henne att veta...
Kan tänka mig att rätt många kommer tillbaka hallå den här passar ju inte???!!! Jodå den passar om du har FEMMAN!!!! Ditt jävla skåpsmongo!
Har träffat rätt efterblivna och cpe kunder under mina dagar på mitt jobb... Var fan är alla vanliga människor??
Det var en jävla tjej som bara stod och skrek på mig?! Jaha det var ju trevligt undra vad hon ville att jag skulle göra?! Hon kanske behövde en kram?! Kanske var det de jag skulle gjort?? Kramat fanskapet?! Kanske hon blev nöjd?!
Va fan vet jag CP människa.
En gubbe tyckte jag helt uppenbart hade fel kön eftersom det inte gick att resonera med mig tydligen. För han var tvungen att gå till mina två andra manliga kollegor för att få exakt samma svar av dom..... Så jävla efterbliven får man fan inte lov att vara eller?!
Vem är det som jobbar här du eller jag??!
Men som tur är har man kollegor som håller en om ryggen eftersom våra rutiner är lag. Vilket är bra i dessa situationer!!
Mina andra kollegor hade fått sin del av arga kunder också tydligt att inte bara jag var drabbad.
Fattar fan inte vad det är för fel på folk. Jag kommer flippa över tror jag. Nästa gång kommer jag nog fan inte kunna vara lugn....

Måste nog vila ordentligt för att kunna vara normal igen på lördag.... Vet inte om två dagar räcker?! Hoppas det annars blir det dåligt!

Skitsamma bara några dagar kvar! Inbillar jag mig!

Boxer??

Kategori: Allmänt

Varför är dom olika om det är samma modell??
Stereotyper hittar man överallt!
Ju mer man tittar desto mer ser man olikheterna.