Blacko

Burn baby burn!!

Kategori:

Oh va fel man kan ha hitta ett bus enkelt träningsprogram trodde jag. Tänkte till och med lägga på övningar! Åh i mina drömmar helt enkelt fy satan va det bränner i mina muskler, jag känner hur dom pumpar. Nu känner jag mig helt körd men på ett bra sätt. Hoppas att jag kan gå imorgon bara! Hahaha, jag la altså inte till några övningar efter jag kört klart programmet. Jag trodde ändå jag började bli "vältränad" va fel man kan ha!;)
Oavsätt var det ett bra program i alla fall!
Boom!

Lite sömn gjorde susen för min kropp och själ vilket känns underbart idag.
Mer energi och träningsvilja känns gött!!

Urladdning

Kategori:

Idag känns det tufft mentalt knoppen är inte med och kroppen känns sliten och stel. Musklerna är trötta och låsta. Känner mig trött och hängning. Körde på med refeed igår, så det är ingen brist på kolhydrater, har druckit kaffe som en tok och celsius men energin uteblir. Då är det ända som jag kan komma på att göra är att sova, sova mig till en energi boost och hoppas att det är det som är fel.
Funderar lite på hur jag ska träna nu när jag har sjukt mycket mer tid över jag känner att jag måste ta tillfället när det kommer.
Men att då känna som att min hjärna har somnat känns tröttsamt, det blir mest pannkaka av alla mina tankar.

Så jag tror jag tar nya tag imorgon och skiter i vad träning och diet och skit är idag!

Sov gött!

Back of a beast!

Kategori:

Det fanns en gång två själar som mötes. Som kände en samhörighet, jag tror inte han förstår hur lika vi var/är så den här är för dig!

Dagsform

Kategori:

Motivationen var borta idag fick ta lite spännis bilder för att se hur långt jag ändå har kommit på dessa veckor.
Inspirationen börjar komma tillbaka!

Dagsform

Kategori: Allmänt

Känns jävla bra! Är på ett jävla gött roll nu kör vi deff som hette duga!! Ses på beachen suckers!!;)

Sociala medier

Kategori: Allmänt

Jag sitter och funderar på alla dessa sociala medier som ska finnas i stället för att träffas IRL.
Blir man en bättre människa av att tonen oftast är hård och kantig? För IRL skulle personen aldrig uttrycka sig så eller skulle den?
Känner en trötthet av nyhetsflödet av alla dessa status upppdateringar om nyheter, bullbakning och om hur fasader ska hållas uppe. Känns så krystat och enformigt jag tänker att stressen är oerhört påtaglig hela tiden och flåsar i nacken.
 
Det kanske bara är jag som stänger ner allting ibland och vill vara helt tömd på intryck. Det kanske andra människor inte behöver?
Det känns som om fler människor går in i väggen blir utbrända, käkar piller för ångest och depression.  
Funderar på om det finns ett samband mellan dessa medier och ohälsan människor verkar känna och ha?
 
Funderingar från min sjuksäng efter några jobbiga och fruktansvärda timmar på jobb med feber och halsont då jag trodde att jag faktiskt skulle dö är nu mer lite bättre, lite starkare och sängliggande idag istället. Imorgon på med löpar skorna igen så jag får känna lite energi och glädje i att det går lättare att springa för varje dag. Det trodde jag aldrig. Men jag är snart en full blodad löpare som orkar springa några km.
 
Satte ett nytt rekord på 2km 9,19min bra jobbat säger jag till migsjälv nästa mål är 8min!!:D
Jag började en gång med tiden 20 min på 2km och trodde jag skulle dö! Men nu jävlar kan inget stoppa mig!!;)