Blacko

Welcome to the party!!

Kategori: Allmänt

En liten spontan after work med mina fina arbetskollegor blev det igår. (Håll i hatten jag var nykter och körde hem!) Inga konstigheter där inte. Har snart varit nykter ett år känns helt underbart min kropp har aldrig mått bättre och jag har aldrig varit starkare, mentalt. Känns som jag är i kontroll igen det är det viktigaste.
 
Men helt ärligt?? Människor är boskap!!!!!!!!!
Inte mina fina kollegor så klart! hahaha, vi var mest hungriga och ville umgås efter jobbet sen att folk tog några öl är ju deras grej. Det var ingen av dom som blev odräglig så det kändes gött.
Massa roliga historier förtäldes och jag känner mig ganska upplyft gillar den energi bubblan. Pump blir det!
För om sanningen ska fram så är jag en skojare egentligen det är bara alla andra som blir nervösa och inte vet hur dom ska snacka med mig! Hahaha, jag gillar det oftast! Håller människor skarpa och på tå. Så jag kommer alltid vara så. Sen när jag mjuknar lite så kan vi skoja! Men man måste ju kämpa lite eller hur!;)
 
Det här händer nog hela tiden men jag såg henne helt plötsligt. Hon stod vid några killar som satt jämte oss vid bordet inga jag kände, men hon la in världens stöt på en av killarna han tackade men hon blev dissad. Efter en stund går hon vidare eftersom hon tyckte det var akward! När hon går får hon syn på en kille som står vid baren. Hon säger nåt och efter 2 min står dom och hånglar. Jaha, min fråga är känner hon honom eller tog hon bara nästa person som hon stöte på??
Dom försvann fort ut i natten. Men tänk om hon nu inte kände honom hur vet hon att han inte är pshykopat? Hur vet hon att hon kommer komma hem imorgon? Är det värt risken? Är ens liv värt risken att gå hem med någon random snubbe? Nu fattar jag att även om man snackar kan man ju inte veta allt om personen men man får ju åtminstonne ett hum om hur personen är. Men 2 min?? Tror knappast att hon var kapel att läsa en människa i sitt tillstånd.
 
Jag gillar inte den personen jag blir när jag blir berusad brukar jag säga. Men det äckliga är att det känns som jag är mer i mitt undermedvetna och har fått så in i helvete många människor gråta för att jag pricka dom direkt i hjärtat som en påle. Det är människor som jag inte känner överhuvudtaget som jag har stört mig på eller som försöker göra nåt halv taskigt försök att ragga upp en. Smisk direkt! Grrrrr.... This bitch bites!
 
Folk är efterblivna aaah jag har fattar det men jisses hur fan kan man med ibland att vissa öppet hur korkade beslut man tar....
Jag gillar skarpa hjärnor som tänker fort, gärna rappa svar så man vet att dom hänger med... Hahaha mina kollegor igår altså rappa i like it!! Sikka galningar jag gillar det. Man måste vara lite galen för fan det blir så tråkigt annars!!
 
Nääääääääääääääääääää, nu ska jag äta så jävla mycket mat så jag kanske spyr och päron soda för helvete måste ladda för den långaaa jobb helgen som kommer fan..............

Kommentarer


Kommentera inlägget här: